Va, kan man se solen igen?

 Efter en lång höst kanske vintern knackar på dörren. Idag var det hela 12 grader och folk betedde sig som om det vore sommar. Solen lyste ju för första gången på länge redan igår - visserligen efter ett ihärdigt regn - men den kom fram. Idag har det varit solsken mest hela dagen - sådant man kommer att minnas.
 
Lilia har ju fyllt 75 i november och kalaset firades hos Emily. Skönt att komma på sitt eget kalas när andra gör betydande insatser för att tårta och annat ska finnas. David hade varit i San Francisco på kurs, varför kalaset sköts fram till den femtonde. Här är några bilder från tilldragelsen:
 
Dags för presentöppning. Alexander har åkt bil ända från Stockholm men är ändå en pigg gosse.
Emily, Anna och Hannu efter  en underbar lungsbakad lax.
 
Tidigare i november dök sidensvansar upp och kalasade på vår rönnbär. Besöket varade bara fem minuter och bilderna blev därefter.
 
 
Morups tånge har ju en stor flock hästar under sommar och höst. Det är inte tillrådligt att ha med sig hundar då. Men nu har alla hov- och klövdjur lämnat fågelviken och vi kan vara där utan att riskera att bli utjagade i vattnet.
 
Mest gäss kommer, ibland i stora flockar. Grågäss och kanadagäss är vanligast.
 
Men idag bjöd vi Emily på lunch på hotell Strandbaden, det kanske lyxigaste stället i Falkenberg. Lunchen var mycket god och rikhaltig. Kommer man med rullstol får man dock finna sig i att vara utestängd från den imponerande havsutsikten. Dit upp är det nämligen tre rejäla trappsteg. Vi får hitta andra matställen med havsutsikt.
 
 
 
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback