Tid i långsam rusch

Ännu en vecka i både slow motion och racerfart. Tisdag och onsdag var det utvecklingssamtal till ganska sent. I går (torsdag) var vi i konserthuset i Göteborg. Egentligen borde jag väl mer noga föra upp vad vi lyssnat till och också vem som dirigerat etc. Dessa högtidsstunder ger mycket kraft när man har skäppan full.

Berlioz Romerska karneval och dessutom den korta Uvertyr till del 2 av Kristi barndom. Så blev det Mozart Pianokonsert nr 22. Det andra långa verket var Elgars Enigmavariationerna. Allt storslaget, den unge Robin Ticciati dirigerade och Cedric Tiberghien från Frankrike spelade Mozart.

Stående ovationer är inte ovanligt i konserthuset och det speglade väl auditoriets uppfattning om dirigentens och orkesterns gemensamma förmåga.

Fredag kväll - en lång vecka där delar gick i slow motion samtidigt om tiden rann ut. Veckorna går fort. Preliminär inlämning av projektarbeten ger mig många timmars arbete att snabbt läsa igenom alla och komma med synpunkter medan det ännu finns tid att förbättra.

Ute stormar det. En och annan orkanby har också uppmätts - taket till fågelmatningen har blåst av.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback