Födelsedagar

September är den tätaste födelsedagsmånaden i vår familj. Äldsta dottern Helena tjuvstartar den 31 augusti och det är ju praktiskt taget september. Jag har ibland skojat med att säga att 'du är äldre än jag' men det  är snarare ett uttryck för att jag är en slarver och spelivink medan Helena är så genomgående välstrukturerad och ordningsam. Dessutom har hon en fenomenal förmåga att skapa mycket välsmakande festbord.  
 
Presenter, presenter - en del av dem kommer att sätta spår i kommande födelsedagsmenyer. 
 
Nästa kalasbarn är David som fyller år den 12 september. Alexander fyller två år den 19/9 och tack vare detta kom de båda från Stockholm för att fira gemensamt kalas med - Emily, som fyller den 24:e.
 
Sist Alexander var här fick han sitta i olika traktorer. Här en av presenterna - att få spaka en grävskopa. Kan lyckan bli större? Pappa David hjälper till. Han får f.ö. fullt upp med att läsa böcker, något han önskar sig varje födelsedag.
 
Den 19:e var det också dags för kusin Magdalena att fylla år. Här mitt i bild.
 
 
 
 
Kusin Louise passade på att fylla år hemma hos svåger Hasse i Lerkil. Det blev ett lunchkalas med utmärkt god mat. Här är Lilia med sin bror.
 
Emily hade ordnat ett riktigt fint kalas i den nya lägenheten i Falkenberg och hela syskonskaran med familjer hade samlats. De pajer som vi fick smaka kommer att stanna i minnet länge. Tack, Emily!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Stina

Hej Hasse ,fina bilder på familjen.
Vi har nästan alla födelsedagar i april fem stycken.
Vi ses på torsdag på teatern.Hälsa Lilia.
Stina

2012-09-26 @ 13:08:21
Postat av: Hans

Hej Stina!
Tack för din kommentar! Maj är en bra månad för kalas - ofta kan man sitta ute. Ja, det ska verkligen bli roligt att få sitta ner i skrattkammaren igen.
Hasse

2012-09-27 @ 20:22:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback