Syskonmöte - igen

Världen är liten, säger man. Och visst är det lätt att hålla med i detta fall. Våra pudlar kommer ju från en uppfödare i Habo, Agneta Karlsson. Hennes valpar kom till olika hem, mestadels i västra Sverige. Agneta var ju här och hälsade på med en syster till våra hundar nu i sommar. Och idag fick vi besök av ännu en syster - våra vänner var hundvakter åt Alice, vars matte är en mycket god vän till dem. Så det var med stor glädje vi såg fram emot hur detta nya syskonmöte skulle gå till.
 
Här är det våra  två som väntar på lite godis och syster Alice, som står i tur för godsaken som Birgitta tillhandahåller. Hela besöket avlöpte mycket väl och efter de inledande nosandena, landade de fyrbenta under matbordet medan hussar och mattar avnjöt sin lunch.
 
Här där det Alice och Eunice som hamnat hos husse Hasse i soffan. Alice, till vänster, var nog lite reserverad inför soffbesöket medan våra pudlar betraktar soffan som sitt revir.
 
Utomhus var det busväder med täta, intensiva regnskurar omväxlande med stormbyar i strålande sol. Därför var våra lurviga vänner mest inomhus.  
 
Här har vi en bild där alla tre syskonen Silver, Alice och Eunice samlats hos Engelbert. Så nu är vi öppna för att  även de andra syskonen kommer och hälsar på. Eftersom Falkenberg är en bra semesterstad och fiskeläget Glommen ett utmärkt val, är detta inte ett omöjligt scenario. Då blir det ytterligare en god mening med bloggandet.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Läste artikeln om dig o HN. Fina bilder!

Svar: Tack Malin. Jag tittade in pådin blogg också och blev imponerad av alla dina fina bilder. Men har man en riktigt bra kamera är det lätt att få utmärkta bilder - särskilt om man har blick för det, som du har. /Hans
Hans Johansson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback