Fyrtal i födelsedag

Födelsedagar i familjen är koncentrerade till september - eller augusti - september. När nu våra barn är lite mer utspridda, är det extra roligt att  träffas så många som möjligt. Helena fyllde 45 den 31 augusti, David blev 38 den 12 september, barnbarnet Alexander firade sin ettårsdag den 16 september. Emily, till sist i den här omgången, blev 27 år den 24/9. Anna med familj hade en solvecka i Turkiet - men Anna fyller år först i november, liksom Lilia. Det är bara jag som firar i juni.
Här har Helena och Alexander riktigt roligt: äldst och yngst av födelsedagsfirarna.
Är man ett år är det extra roligt med "riktiga" grejer - om nu Ficher Price kan räknas dit. Men det var med påtagligt intresse som gossen matade in mynten i kassaapparaten. Men så låter det också, plingar när man vevar och vips kommer kassalådan utfarande.
Pappa David har ju också blivit ett år äldre och det firades bl.a. med ett tjusigt fodral till hans grymma Fender Strato nånting.
Emily drog det tyngsta lasset när det gällde kalasfixandet - hon är oskattbar den flickan i sitt myckna kunnande om att  få till smakfulla kalasbord.
Alexander har en riktig julafton med många roliga paket. Här har ha fått en telefon som ringer och blinkar mest hela tiden.  Men de flesta leksaker har en mängd ljud inbygda numer - lite påfrestande i långa loppet för alla i småbarnsfamiljer, kan jag tro.
Det var ju förstås några ytterligare födelsedagsgäster. Här några till:
Och ytterligare några:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback